Michael Nobbe

Zanger Michael Nobbe

Michael Nobbe maakte van zijn hobby zijn beroep. Gedeeltelijk dan. Naast zijn zangcarrière heeft hij ook een goedlopende optiek in Zwaagdijk, Noord-Holland. Zijn klanten waarderen hem om zijn persoonlijke aanpak, warme uitstraling en ontspannen manier van doen. Zijn toegankelijke stemgeluid doet het goed in de meest uiteenlopende genres, wat hem een graag geziene ‘gast’ op feesten maakt. Zijn eerste eigen single kwam in maart 2016 uit. De teksten schreef hij zelf. Maak kennis met Michael Nobbe!

Meer dan de zingende opticien

Van Soundmixshow, via Joop van den Ende tot zingende opticien. Michael Nobbe heeft al vele podia belopen en is van alle markten thuis.

Geschiedenis

Het is 1993. De tijd van de karaoke. Michael Nobbe zingt regelmatig in verschillende cafés. Met succes. Steeds vaker krijgt hij het verzoek om te komen zingen. Via een goede vriend komt hij in contact met zanglerares Nelly Vrolijk. Zij legde de basis voor Michaels zangcarrière. Zes jaar lang volgt hij klassieke zangles bij Nelly, aan wie hij veel dank verschuldigd is.

In 1997 speelt Michael zich in de kijker door mee te doen aan de soundmixshow van Henny Huisman. Hij zingt Love is in your eyes als Gerard Joling. Joop van den Ende is gecharmeerd van het talent van Michael en biedt hem een contract aan voor zijn uitgaanscentrum en showbizzproject Showbizz city in Aalsmeer.

Michaels carrièretrein dendert voort. In 1998 organiseert hij twee keer een uitverkocht gala in Zwanenburg. Daarna volgen voorprogramma’s van Frans Bauer en Marco Borsato en optredens met bekende artiesten als Sugar Lee Hooper, Robert Leroy, Mick Harren, Wolter Kroes en vele anderen. Hij beliep al vele podia en maakte zo al duizenden mensen blij met zijn warme stemgeluid.

De zingende opticien

De muziekwereld biedt maar weinig zekerheid. Daarom volgt Michael Nobbe zijn eigen road to success en brengt zijn opleiding tot opticien in de praktijk. Via Vroom en Nobbe Optiek, de Amsterdamse zaak van zijn vader, Koster Optiek in IJmuiden en Het Huis Opticiens in Hoorn eindigt hij uiteindelijk bij zijn eigen, zeer succesvolle zaak: Michael Nobbe Optiek in het Noord-Hollandse Zwaagdijk. Rondom de drukte van zijn optiek zingt Michael nog volop. In maart 2016 brengt hij zijn eerste single uit: Sterker dan voorheen.

Volg Michael ook op zijn Facebookpagina Michael Nobbe en via zijn YouTube kanaal Michael Nobbe. Dan bent u altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws!

Michael Nobbe live foto 1