Bedrijfsfeest

Waarom ZangerDJ.nl?

Wat gaat u doen, een DJ, een band… het is een lastige keuze. ZangerDJ.nl is de oplossing. De artiesten van ZangerDJ.nl hebben op vele bedrijfsfeesten in het land opgetreden. De professionaliteit en kwaliteit die zij uitstralen heeft ervoor gezorgd dat diverse bedrijven de muzikale invulling van hun bedrijfsfeest aan hen hebben toevertrouwd. De ervaring die zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd maakt dat het feest dat u wilt geven een succes wordt. Met een grote setlijst, een professionele (maar ook gezellige) DJ en jaren aan ervaring is dit écht een geschikte act voor uw feest. De artiesten van ZangerDJ kunnen u op alle muziekstijlen bedienen. Voor ieder wat wils!

ZangerDJ.nl verzorgt de complete avond. De live gezongen sets worden afgewisseld door de muziek van de DJ waardoor het feest, zonder pauzes, de hele avond door kan gaan. Een podium is niet nodig. Tijdens de livesets bewegen de zangers zich door het publiek met hun draadloze microfoons.

Een belangrijke keuzeNobbe main foto

Het entertainment tijdens uw feest bepaald de sfeer en het team van ZangerDJ is zich daarvan zeer bewust. Met inmiddels ruim 12 jaar ervaring hebben zij het vertrouwen gekregen van vele opdrachtgevers. Door het groot aantal optredens dat zij hebben verzorgd hebben zij niet alleen een koffer vol muziek, maar ook een schat aan ervaring weten op te bouwen. Het aanvoelen van de sfeer en daarop kunnen anticiperen is waar zij ervaringsdeskundigen in zijn. Daarbij regelt u de invulling van entertainment van uw feest bij één partij. Dat maakt het overzichtelijk en zij kunnen u een persoonlijk advies geven als het gaat om het organiseren van uw feest indien u daar behoefte aan heeft. Het geluid en licht wordt professioneel verzorgd op uw locatie. Alles is inclusief.

Hoe ziet een feest met ZangerDJ.nl eruit?

ZangerDJ.nl  brengt u een avondvullend programma. De begin- en eind tijden worden in overleg afgestemd.

De livesets worden afgewisseld met de DJ en duren 30 tot 40 minuten per set. Uit ervaring is gebleken dat deze combinatie het feest in een topconditie houdt. Zowel de DJ als de zangers bieden een grote diversiteit aan muziek. Van de klassiekers uit de 70’s en 80’s tot Nederlandstalig en de top 40 hits van nu. De artiesten van ZangerDJ voelen de sfeer aan en samen met de wensen van het publiek zullen ze hun muzikale invulling hierop afstemmen.

Invulling van uw feest

Door de vele jaren ervaring weet het team van ZangerDJ.nl dat geen enkel feest hetzelfde is. Zij hechten er dan ook waarde aan om rechtstreeks contact te hebben met de opdrachtgever, zonder tussenkomst van andere partijen. Dat werkt wel zo prettig om uw wensen met betrekking tot uw muzikale invulling één op één te kunnen bespreken. Ook delen zij graag ervaringen en tips! Zij nemen de organisatie van uw entertainment uit handen en dat geeft een goed gevoel.

Waar treden de artiesten van ZangerDJ.nl allemaal op?

Zij treden op in heel Nederland. Het maakt niet uit waar uw feest wordt gevierd. In de recensies en op Facebook kunt u terug zien waar zij hebben opgetreden.

Zekerheid

Zekerheid met betrekking tot uw feest vinden is belangrijk. Met die reden heeft ZangerDJ.nl diverse artiesten en DJ's in het team om aan uw bijzondere avond zekerheid te bieden.

S&B-wedding-17