Bruiloft

ZangerDJ.nl biedt bijzondere optredens voor bruiloften.

Voor veel bruidsparen is het een lastige keuze: een DJ of toch live muziek? ZangerDJ.nl is de oplossing. Met een grote setlijst, een professionele (maar ook gezellige) DJ en jaren aan ervaring hebben wij écht een geschikte act voor uw bruiloft. De combinaties die mogelijk zijn van DJ tot DJ met zangers maken van elke bruiloft een onvergetelijk feest en zij kunnen u op alle muziekstijlen bedienen. U kiest heel eenvoudig welke zanger, zangeres of beiden u op uw feest wilt horen zingen en entertainen.

ZangerDJ.nl verzorgt de complete avond. De live gezongen sets (indien geboekt) worden afgewisseld door de muziek van de DJ waardoor het feest, zonder pauzes, de hele avond door kan gaan. Een podium is niet nodig. Tijdens de livesets bewegen de zangers zich door het publiek met hun draadloze microfoons.

Een belangrijke keuze.

Het organiseren van uw bruiloft is iets wat u (als het goed is ;-)) maar één keer doet. Dan is het belangrijk dat u geen overhaaste beslissingen neemt, zeker niet als het aankomt op deBruiloft Rudolph en Simone muzikale invulling van uw feest. Het entertainment tijdens uw feest bepaald de sfeer en ZangerDJ.nl is zich daarvan zeer bewust. Met inmiddels ruim 12 jaar ervaring hebben zij het vertrouwen gekregen van vele bruidsparen. Door het groot aantal optredens dat zij hebben verzorgd hebben zij niet alleen een koffer vol muziek, maar ook een schat aan ervaring weten op te bouwen. Het aanvoelen van de sfeer en daarop kunnen anticiperen is waar zij ervaringsdeskundigen in zijn.

Daarbij regelt u de invulling van entertainment van uw bruiloft bij één partij. Dat maakt het overzichtelijk en zij kunnen u een persoonlijk advies geven als het gaat om het organiseren van uw feest indien u daar behoefte aan heeft. Het geluid en licht wordt professioneel verzorgd op uw locatie. Alles is inclusief.

Hoe ziet een feest van ZangerDJ.nl eruit?

De DJ en de zangers brengen een avondvullend programma. De begin- en eind tijden worden in overleg afgestemd.

De livesets worden afgewisseld met de DJ en duren 30 tot 40 minuten per set. Uit ervaring is gebleken dat deze combinatie het feest in een topconditie houdt. Zowel de DJ als de zangers bieden een grote diversiteit aan muziek. Van de klassiekers uit de 70’s en 80’s tot Nederlandstalig en de top 40 hits van nu. ZangerDJ.nl speelt in op  de sfeer en wensen van het publiek.

Invulling van de bruiloft.

Door de vele jaren ervaring weet Shorty and the Blond dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Zij hechten er dan ook waarde aan om rechtstreeks contact te hebben met het bruidspaar, zonder tussenkomst van andere partijen. Dat werkt wel zo prettig om uw wensen met betrekking tot uw muzikale invulling één op één te kunnen bespreken. Ook deelt Shorty and the Blond graag verhalen en tips! Zij nemen de organisatie van uw entertainment uit handen en dat geeft een goed gevoel. Als bruidspaar heeft u immers nog wel meer zaken te regelen voor uw feest!

Vele mogelijkheden.

Shorty and the Blond is niet alleen inzetbaar voor uw bruiloft, maar bijvoorbeeld ook voor uw ceremonie. Heeft u een bijzonder nummer wat u graag gezongen zou willen hebben op uw ceremonie of uw feest? Shorty and the Blond zingt het graag voor u!

Waar treden de artiesten van ZangerDJ.nl allemaal op?

Zij treden op in heel Nederland. Het maakt niet uit waar uw bruiloft wordt gevierd. In de recensies en ook op Facebook kunt u terug lezen waar de artiesten van ZangerDJ.nl allemaal hebben opgetreden.

Zekerheid.

Zekerheid met betrekking tot uw feest vinden is belangrijk. Met die reden heeft ZangerDJ.nl diverse artiesten en DJ's in het team om aan uw bijzondere avond zekerheid te bieden.

S&Bwedding-LR-71