DJ Alex Dennis of Maurice

De DJ's van Zangerdj.nl

DJ Alex is een DJ en geluidstechnicus. Naast zijn talent om de gasten op de dansvloer te houden, heeft hij ook humor en charisma, waarmee hij de avond naar zijn hand zet.

"Aanvoelen wat de gasten willen horen en daarop inspelen is cruciaal op een geslaagd feest!" Dat is wat DJ Alex op het lijf is geschreven. Hij wil tijdens de show ook graag in contact blijven met de gasten zodat hij constant een vinger aan de "knop" / "pols"  kan houden. Met DJ Alex heeft u een professionele en gezellige DJ in huis!

DJ Dennis timmert al aan de weg sinds 1994. Het entertainment zit er dan ook wel goed in bij hem. Ook DJ Dennis zal voor een gezellige feestavond zorgen in combinatie met uw geboekte zanger/zangeres of zangers. Met een gevulde koffer vol muziek gaat hij helemaal los.

DJ Maurice is een veel gevraagde DJ. Naast het werk als DJ maakt hij zijn eigen mixen die hij vervolgens als een podcast post. DJ Maurice geniet ervan om in te spelen op de sfeer van de avond. Als hij echt in zijn element zit, speelt hij ook nog een stukje trompet op een vette dance plaat!

DJ Alex lachen kleur