Evenement

Waarom ZangerDJ.nl?

Voor diverse evenementen biedt ZangerDJ.nl de oplossing. De artiesten maken dat zij een breed publiek met diverse muziekstijlen kunnen bedienen. Voor ieder wat wils! De live gezongen sets worden afgewisseld door de muziek van de DJ waardoor de muziek, zonder pauzes, door kan gaan. Een podium is niet nodig (maar kan uiteraard wel). Tijdens de livesets bewegen de zangers zich door het publiek met hun draadloze microfoons.

Een belangrijke keuzeVersie 2

Het entertainment tijdens uw evenement bepaald de sfeer en ZangerDJ.nl is zich daarvan zeer bewust. Met inmiddels ruim 12 jaar ervaring hebben zij het vertrouwen gekregen van vele opdrachtgevers. Door het groot aantal
optredens dat zij hebben verzorgd hebben zij niet alleen een koffer vol muziek, maar ook een schat aan ervaring weten op te bouwen. Het aanvoelen van de sfeer en daarop kunnen anticiperen is waar zij ervaringsdeskundigen in zijn. Het geluid en licht wordt professioneel verzorgd op uw locatie. Alles is inclusief.

Hoe ziet een feest met ZangerDJ.nl eruit?

De artiesten van ZangerDJ.nl brengen een avondvullend programma. De begin- en eind tijden worden in overleg afgestemd.

De livesets worden afgewisseld met de DJ en duren 30 tot 40 minuten per set. Uit ervaring is gebleken dat deze combinatie het feest in een topconditie houdt. Zowel de DJ als de zangers bieden een grote diversiteit aan muziek. Van de klassiekers uit de 70’s en 80’s tot Nederlandstalig en de top 40 hits van nu. De artiesten spelen in op de sfeer en wensen van de gasten.

Invulling van het event

Door de vele jaren ervaring weet het team van ZangerDJ.nl dat geen enkel feest hetzelfde is. Zij hechten er dan ook waarde aan om rechtstreeks contact te hebben met de opdrachtgever, zonder tussenkomst van andere partijen. Dat werkt wel zo prettig om uw wensen met betrekking tot uw muzikale invulling één op één te kunnen bespreken. Ook delen zij graag ervaringen en tips! Zij nemen de organisatie van uw entertainment uit handen en dat geeft een goed gevoel.

Waar treden de artiesten van ZangerDJ.nl allemaal op?

Zij treden op in heel Nederland. Het maakt niet uit waar uw feest wordt gevierd. In de recensies en Facebook  kunt u terug zien waar zij hebben opgetreden.

Zekerheid

Zekerheid met betrekking tot uw feest vinden is belangrijk. Met die reden heeft ZangerDJ.nl diverse artiesten en DJ's in het team om aan uw bijzondere avond zekerheid te bieden.

Aran en Natasha