Recensies

Recensies ZangerDJ.nl

Wij willen al onze klanten hartelijk danken voor het vertrouwen en het plaatsen van de recensies.

 

"Spot-on!"

Geweldig! De persoonlijke aandacht vooraf, Robert is makkelijk in de omgang en staat overal voor open. Zelfs onze wens voor een “bijzondere” openingsdans werd geweldig opgepakt. De avond zelf was fantastisch, alles was van te voren al behandeld waardoor je op de avond zelf eigenlijk alleen maar "hallo" hoeft te zeggen en de rest gaat vanzelf! Robert en Alex; bedankt! Zonder jullie inzet zou de avond niet het succes zijn geweest dat het was!

Door: Mignon & Paul Feestlocatie: Parkrestaurant Anafora

"Onvergetelijk feest!"

Wat hebben wij een topfeest gehad op onze bruiloft! ze voelen het publiek goed aan en de dansvloer staat de hele avond vol. Ook omdat ze met z'n 2en zijn en je dus geen pauze hebt blijft het feest lekker doorgaan! Ik zou ze aan iedereen aanraden. Robert kan erg goed zingen, ons openingsnummer heeft hij gezongen!

Door: Margreet Sieders Feestlocatie: Grenzeloos Enzo te Doldersum

"Geweldig!"

Dj Alex en zanger Robert hebben er een top feest van gemaakt op onze bruiloft! Veel verschillende soorten muziek, zodat het voor iedereen een top feest is geworden. Wij hebben een onvergetelijke avond gehad mede dankzij jullie! Nogmaals ontzettend bedankt, jullie zijn super! Veel liefs Kevin en Linsey.

Door: Kevin en Linsey Koppe Feestlocatie: ‘t Twiskerslot